Després de passar els pitjors moments d’aquesta crisi sanitària per la Covid-19, l’Ajuntament de Bétera va voler reconéixer i agrair a totes i tots els voluntaris, institucions, col·lectius i empreses la seua col·laboració, dedicació i entrega al poble de Bétera.
Per aquest motiu, ahir divendres, 07 de maig, va tindre lloc un acte d’Agraïment a l’auditori de la Casa de la Cultura de la localitat.
L’esdeveniment va donar inici al voltant de les 19.08 hores.
El consistori va convida a participar i recuperar eixos aplaudiments de les huit de la vesprada durant l’estat d’alarma per a reconéixer la labor d’aquells que van estar al peu del canó i van posar el seu “granet d’arena” perquè tot fora millor.
Així, un bon nombre de familiars dels homenatjats, veïns/es del municipi, representants polítics, representants de diferents associacions i entitats, així com representants del panorama festiu local, van assistir a l’acte.
Presentat per la redactora de Betera.com, Carmen Sorlí i Contreras, l’acte donava inici amb una peça musical interpretada pel quartet de corda format per  Trini Galán, Jorge Morellá, Álvaro Ramos i Inmaculada Moya.

Seguidament, el regidor municipal de Sanitat, Carlos Abad i Palomar va oferir unes paraules de reconeixement. Posteriorment, es va projectar una peça audiovisual realitzada pel gabinet de comunicació i premsa del consistori, recordant eixos moments de treball i solidaritat.

En finalitzar el vídeo, es va realitzar un minut de silenci en memòria de totes eixes persones que ens han deixat durant aquesta etapa.

Després es va donar pas a l’entrega de reconeixement. Els primers en rebre el reconeixement van ser els membres del Centre de Salut. Així, el regidor municipal de Sanitat, Carlos Abad, va fer entrega d’un reconeixement a Ramon Carrión (Director Atenció primaria Hospital Arnau de Vilanova), Francisco Barranco (Coordinador Mèdic) i Salvador Calatayud (Coordinador d’Infermeria).

Posteriorment, va ser el torn de les residències. Carlos Abad va fer entrega en primer lloc a Yolanda Castillo, com a directora de la Saleta de Bétera.

En segon lloc, es va cridar a Mercedes Arenas Alfaro, com a directora de VISTA CALDERONA i es va continuar amb Ana Martí Boso com a treballadora Social de SANITAS.

Com a representants de SELEGNA RESIDÈNCIA PER A MAJORS van recollir el reconeixement Antonia Carrión Martínez com a directora, Isabel Codina Torres com administradora i Jose Belchí Gil com a Coordinadora.

La regidora municipal de Mobilitat i Obres, Gloria Campomanes va fer entrega del reconeixement de la GUARDIA CIVIL a D. José Fuentes (tinent del lloc de la guardia civil)

El següent reconeixement va ser per a la Unitat Militat d’Emergències (UME), Jaume I. L’acaldessa de Bétera, Elia Verdevio Escribá, va fer entrega d’aquest reconeixement a Juan Francisco Malagón Tirado (Suboficial Major) i al Coronel Roca que va pujar en lloc del tinent Coronel, 3er batalló, Jorge Mariano Pérez.

El regidor municipal de Policia, Julio Inés Rodrigo, va fer entrega del reconeixement a la Policia Local a l’inspector cap, José Quilis i a l’inspector Ramón Bonastre.

El mateix regidor de Policia, també li va fer entrega a PROTECCIÓ CIVIL del seu reconeixement Xema Ordax i Carla Tripiana Ponce.

Manuel Chover, regidor municipal d’Educació i Cultura feu entrega dels reconeixements dels SCOUTS de REBALSADORS a Sara Calvo i La Parra i a Juan Andrés Broseta i Artuñedo

Les Obreres Fadrines de 2022, Paula Ruiz Asensi i Alba Verdeguer Gil, van ser les encarregades d’entregar el reconeixement de CARITAS BÉTERA a Pepa Campos i Aparisi i també es va mencionar als Juniors per la seua tasca.

Les obreres casades Madeleine Gravette i Manoli Fuentes Gil van fer entrega del reconeixement a una representació de totes aquelles voluntàries encarregades de confeccionar mascaretes: Amparo Sancho, Amparo Cotanda i Amparo Esturí.

Seguidament, la regidora municipal de Drets Socials María Segura Belmar li va fer entrega del reconeixement al departament municipal de Drets Socials ,María José Solera i Bes, María Consuelo Martínez i Llopis  i Rosa Mauri i Monzó, en representació del Servei d’Ajuda a Domicili.

L’entrega als empleats municipals, per tota la seua tasca, la va fer el regidor municipal de Festes, Manuel Pérez i  Salavert. Així, es va cridar a Enrique Palau i Gelós, Jose Miguel Sanchís i Santaeulalia, Ramiro López i Fabregat, Mª Ángeles Ferrer i Campos, Paqui Asensi i Toral, Mª Carmen Salavert i Martín i Mª Pilar López i Rubio.

La regidora municipal de Mobilitat i Obres, Gloria Campomanes va entregar el reconeixement a CREU ROJA a Ramon Balaguer (President Local) a Ana Puertola Puyal (Referent d’Intervenció Social i ocupació) i Antonio Blanca Riaño (Referent de Medi Ambient i Formació).

El Gerent de l’Associació Empresarial Moncada, Náquera, Alfara i Bétera (AEMON), Diego Romá i Bohorques va fer entrega del reconeixement del GRUP EMPRESARIAL CAMP DE TURIA a Rafael González Pérez.

Arribat aquest moment, va ser el torn perquè l’ Alcaldessa Elia Verdevio i el regidor municipal de Sanitat Carlos Abad, entregaren el dels reconeixement dels AGRICULTORS a:

– CARLOS ASENSI JARAMILLO

– FRANCISCO ESTEBAN ASENSI

– CARLES RAMON FERRER en nom de MANOLO ALOY ATIENZA i PASCUAL RAMÓN BAYARRI

– JOSÉ ALFONSO CEBRIÀ

– VICENTE VERDEVIO ESCRIBÁ

– ISMAEL ARNAL MARTÍNEZ

– PASCUAL SALAVERT MARTÍN

– ALEJANDRO PIÁ RUIZ

– ANGEL MARQUÉS COSCOLLAR

– SALVADOR RICART BELMAR

– MIGUEL DASÍ SALAVERT

– ALEJANDRO ZARAGOZÁ GARRIDO (finalment no va assistir).

– VICENTE BENAVENT MARTÍNEZ

– FRANCISCO SALVADOR MARTÍNEZ FALOMIR

– VICENTE MONTAGUT CALVET

Finalment, es va fer entrega de diferents reconeixements a alguns empresaris i emprenedors per la seua gran aportació.

En primer lloc, la regidora Municipal d’ Urbanisme i Manteniment de Edificis Eva Martínez Cano va ser l’encarregada de fer entrega del reconeixement de OK PISCINAS a Juan Martín Saldarriaga.

El regidor municipal de Comerç i Industria Joaquín Gomez Martínez va fer entrega del reconeixement de TEXTIL BATAVIA a Gonzalo Julián Orduña Entrega.

El també regidor municipal de Personal i Hisenda Manuel Pérez i Salavert va fer entrega del reconeixement de MORE HOLSTEIN, S.L a Ramón Morla.

Les Falleres Majors Carla López Capella i Mª Ángeles Valls Aparisi van pujar per a fer-li entrega a AGROPECUARIA DE ANDANES, SL del seu reconeixement, concretament a Félix García Corona, qui tampoc va assistir finalment. No obstant, Carla i Mª Ángeles també van rebre un fort aplaudiment per la seua col·laboració.

El regidor municipal de Sanitat Carlos Abad Palomar, va fer entrega a MOISÉS BARBERÁ del seu reconeixement.

Després de l’entrega d’aquests reconeixements, es va donar pas de nou al quartet de cordes format per Trini Galán, Jorge Morellá, Álvaro Ramos i Inmaculada Moya.

Abans de finalitzar l’acte, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va oferir unes paraules.

Per a tancar l’acte, els homenatjats van fer-se una foto de família i es va procedir a un àgape en el bar de la llar del jubilat.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia