(EFE).-Una dona ha mort i altres set persones, entre elles tres menors, han resultat afectades per inhalació de fum en un incendi declarat aquest divendres en un habitatge situat en el barri valencià de Natzaret, segons fonts policials i sanitàries.

Sobre les 13.50 hores es va alertar al CICU d’un incendi en un habitatge al carrer Ignacio Zuloaga, en concret en un habitatge del número 34 d’eixa via, i fins allí es van desplaçar bombers, Policia Local, una unitat del SAMU, una unitat de SVA d’Infermeria, una unitat de SVB i una ambulància convencional.

Els serveis mèdics van confirmar la defunció d’una dona de 58 anys d’edat mentre altres set persones han sigut ateses per inhalació de fum.

Els afectats són una dona de 31 anys i tres menors de 5, 9 i 11 anys, que van ser traslladats en l’ambulància convencional a l’hospital Clínic.

Una dona de 53 anys i un home de la mateixa edat van ser evacuats a l’hospital La Fe en la unitat del SAMU i en la unitat de SVA d’Infermeria, i un home de 54 va ser traslladat a l’hospital Doctor Peset en l’ambulància SVB.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia