La Biker Fest Bétera va tindre lloc ahir dissabte, 07 de maig, a l’Albereda de Bétera. Apassionats i apassionades  del motor a dues rodes amb milers de quilòmetres a la seua esquena amb el rugit dels seus motors van organitzar a Bétera aquest Festival perquè tota la ciutadania poguera viure de primera mà aquest aquest sensacional esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.
La jornada va donar inici al voltant de les 10.00 hores. Per a l’ocasió, es va comptar amb una programació amb la qual gaudir durant tot el dia de Jocs entre BIKERS, estands, motos d’exposició, esmorzar, paella i bona música.
A les 10.00 hores va donar inici un esmorzar, a les 11.00 hores un joc biker, a les 12.00 hores un concert, a les 13.30 hores un joc biker, a les 14.00 paella, a les 16.00 joc biker, a les 17.00 hores Shovelfest, a les 17.00 hores la presentació del Ould & Proud 2022, a les 19.00 hores un concert i a les 20.00 hores l’entrega de premis, tancant tota la programació de la jornada.

Una de les bandes que va tocar durant l’esdeveniment va ser Fogonazos. Aquesta formació musical és un grup de rock de València, que dona un repàs als clàssics del rock nacional.Fogonazos està format per cinc músics, provinents d’altres bandes i toquen versions de bandes com Extremoduro, Barricada, Zigarros, Los Suaves, Héroes del Silencio, La Fuga, Platero y tú, Marea, Mclan, Reincidents, Fito, Loquillo, Boikot i molts més.

L’altra banda que va oferir un concert va ser The Wanderers. Aquest és un grup, originalment d’Almeria, de versions de Rock&Roll dels anys 50’s i 60’s internacional (Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, The Ventures,…).
El bon oratge i les altes temperatures també van acompanyar a l’esdeveniment durant tot el dia.
A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges del matí, captades pel nostre equip. Així mateix, en els pròxims dies oferirem també un xicotet vídeo de la jornada.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia