L’espectacle familiar “Oníricus“ de La Troupe Malabó arribarà aquest migdia a la Plaça Verdum de Torre en Conill de Bétera. Serà a les 12.00 hores.

La companyia La Troupe Malabó és referent en el món del pallasso, del teatre gestual i de clown.

Circ i teatre es fondran en una poètica proposta escènica que part del poder dels somnis. Delicada, subtil i divertida, Oníricus presenta a dos personatges que busquen la complicitat del públic per a aconseguir el seu somni.

Els espectacles d’aquesta companyia castellonenca són habituals en el circuit nacional de festivals i el seu treball “Oníricus” ha estat de gira per la Xina.

Sinopsi

Dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ, que somien a convertir-se algun dia en vertaders artistes, es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen.
Solos davant la vida, decideixen fugir i rendir-se, però… i si són ells els que decideixen assumir el paper principal?

Gràcies al públic segueixen avant amb el seu somni, perquè els somnis mai han d’abandonar-se.

Ací naix un nou circ, l’espectacle ha de continuar.

Més sobre La Troupe Malabó

La Troupe Malabó, formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, és una de les Companyies de Teatre i Circ de La Comunitat Valenciana, amb una llarga trajectòria.

Els seus inicis es remunten a 1999, tots aquests anys sense descans, dedicant-se en cos i ànima a l’art de les taules.

En l’actualitat, en una de les habituals Companyies del panorama teatral, no sols de la Comunitat Valenciana, sinó també de l’Estat Espanyol.

La Troupe Malabó amb nombroses produccions, s’especialitza fonamentalment en el món del Pallasso, abordant el teatre, el circ, la música en directe, la màgia i la veu.

La Companyia aposta per espectacles amb compromís, amb estètiques molt cuidades, per l’estudi de nous llenguatges, sempre establint el clown com arrel de la Companyia.

De la mà del seu Fundador i Director Sergio Chaves, amb una llarga i incansable formació en l’especialitat del clown. Són molts els seus mestres tan reconeguts com Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt, Jordi Purtí o Leo Bassi, entre altres.
I de la seua codirectora Marisa Ibáñez, llicenciada en Història de l’Art, amb una llarga trajectòria en el teatre de sala i de carrer. Des de l’any 2004 comparteix al costat de Sergio Chaves La Troupe Malabó i la seua formació com Clown.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia