Com ja hem comentant en altres publicacions, el passat dissabte 30 d’abril, les Obreres i Majorals de Bétera per a aquest 2022 van dirigir-se cap a l’Hort de les Alfàbegues Manolo el Morquero per a realitzar un acte simbòlic de sembra de les Alfàbegues.

Ben passades les 10.00 hores, els màxims representants de les Festes de Bétera per a enguany van arribar a les instal·lacions on les plantes protagonistes del mes d’agost es troben ben ateses de la mà del nostre mestre alfabeguer Ramón Asensi i Ramón. Alli, van arribar acompanyats de la seua xaranga “Xe quin so”, la qual està patrocinada pel nostre diari.

Dins l’hort, on ja els esperava Ramón Asensi i Ramón, les quatre obreres (Alba, Paula, Madeleine i Manoli) van procedir al ja mencionat acte simbòlic, abrigallades
pels seus Majorals, encapçalats pel president d’aquests Miguel Ángel Herrera i Asensi.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, també va assistir a aquesta cita.

“Des de l’Ajuntament treballem sense descans perquè siguen les millors festes mai viscudes en el nostre municipi. Unes festes carregades d’il·lusió i alegria que retornen el somriure a tots els nostres veïns i veïnes” va assenyalar Verdevío.

El regidor de Festes, Manuel Pérez, va destacar també que “són unes festes molt esperades per tots i suposaran un abans i un després perquè estem treballant perquè siguen reconegudes com a Festes d’Interés Turístic Nacional”.

Aroma de somni, confeti, coets, música i un gran ambient és el que s’oferirà a tots els assistents el 15 d’agost a Bétera. En definitiva, un dia carregat de sentiment que aquest 2022 es multiplicarà per la situació viscuda a causa de la pandèmia de la Covid-19.

De moment, les alfàbegues ja estan en marxa perquè lluïsquen altes i esplendoroses.

A continuació, anem a oferir-vos un vídeo gravat per l’equip de Betera.com durant la jornada del citat dissabte 30 d’abril.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia