Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat en Santos de la Humosa (Comunitat de Madrid) el Campionat Universal del Gos Pastor Alemán. Organitzat pel Real CEPPA, tots els competidors havien de superar les més exigents proves de Salut, morfologia i ensinistrament amb la finalitat de seleccionar el gos més perfecte, tant físicament com en el seu ensinistrament en rastreig, obediència i protecció de la seua guia.

Una vegada més, la família Ferré del Centre Caní Deportcan i veïns de Bétera han aconseguit el primer lloc en morfologia i salut i, el segon lloc, en la classificació general amb un gos de la seua granja Jardins Del Real, Galax de JDR.

Amb aquest triomf, s’ha convertit en el gos nascut a Espanya amb un palmarés que mai ha aconseguit un gos en la història de la raça al nostre país. Perquè, ha aconseguit estar en el top ten mundial d’ensinistrament i ha guanyat també en la morfologia del campionat Universal. Cal recordar que també va ser subcampió d’Espanya, igualat a punts amb el campió. No obstant això, on va demostrar ser un gos inigualable va ser quan va competir en el campionat d’Espanya d’Ensinistrament al costat de Markitos Sánchez Ferré, amb tan sols deu  anys, ja que van aconseguir el huité lloc nacional.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia