Borja Fabregat i Víctor Cebrián van ser subcampions en llançament de corda

El passat cap de setmana, Lola Caballero, del Club Natació SOS Bétera, es va proclamar Campiona d’Espanya de Salvament i Socorrisme de la categoria absoluta en la prova de 200m supersocorrista, en el XXXVI Campionat d’Espanya de Piscina Juvenil i X Open Internacional, Júnior i Absolut organitzat per la Real Federació Espanyola a Tenerife. Per part seua, Borja Fabregat i Víctor Cebrián es van proclamar subcampions d’Espanya en la prova de llançament de corda absoluts.

A més d’aquesta prova, Lola es va proclamar Campiona júnior en 100 m socorrista i Subcampiona júnior en les proves de 100m remolc de maniquí aletes, 50 remolc de maniquí i 100m socorrista.

L’equip es completava amb Guillem Arnal, Daniel Rodes i Ana Inés Ordóñez, que van culminar la seua participació amb excel·lents sensacions. Tots ells van estar acompanyats per l’entrenador Miguel Ángel Sinisterra.

Aquesta edició del X Open Internacional de Salvament i Socorrisme ha comptat amb la participació de 410 socorristes de sis països (Espanya, Alemanya, Itàlia, el Marroc, Països Baixos i el Regne Unit) en la Piscina del Real Club Nàutic de Tenerife.

Des del Club han volgut felicitar per aquesta gran victòria a tot l’equip, nadadors, tècnics i familiars, i animar a totes les categories del seu Club per a la temporada de platja, que comença ja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia