L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) li ha concedit a Bétera una subvenció que permetrà impulsar i donar major visibilitat el Parc Empresarial de L’Horta Vella. Aquesta subvenció anirà destinada a actuacions de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis.

Amb una quantia de 197.222,80 euros aquesta línia d’ajudes permetrà millorar l’enllumenat públic adaptant-lo al reglament d’eficiència energètica en les instal·lacions, així com la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica de vehicles a fi de disposar d’un parc més sostenible. També es realitzaran actuacions complementàries que permeten la implantació i l’accés de la fibra òptica en totes les parcel·les del polígon. D’altra banda, s’instal·larà un directori amb ubicació sobre pla de les empreses situades al parc així com un totem de benvinguda i plaques de senyalització amb la nova denominació dels carrers que va ser aprovada per ple el mes de març passat. A més de la instal·lació de càmeres CCTV en les principals vies i algunes actuacions de millora de paisatgisme i zones verdes.

L’Ajuntament de Bétera s’ha reunit aquesta setmana amb la directiva de l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara, Nàquera i Bétera AEMON per a establir un calendari d’actuacions entorn d’aquesta ajuda.

En aquesta reunió s’ha presentat la nova directiva de AEMON que encapçala Pepe Durá, i el recentment nomenat President del Parc Empresarial de l’Horta Vella, Gonzalo Orduña.

En la trobada s’ha valorat positivament la subvenció concedida i s’han anat detallant les diferents actuacions que es duran a terme.

A aquesta reunió també han acudit, a més del regidor d’Indústria, Joaquín Gómez, i l’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, membres de l’Equip de Govern com el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés, la regidor d’Urbanisme, Eva Martínez així com el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad.

En un altre ordre de coses, s’han abordat qüestions com la presentació del Pla de Seguretat Integral i l’estudi de l’impacte econòmic dels parcs empresarials a Bétera per part de AEMON.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia