Els més xicotets van obtindre un total de 14 medalles entre individuals i equips

El passat cap de setmana el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Subcampió Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories benjamí i aleví, en el Campionat Autonòmic celebrat per la Federació Valenciana a Catarroja (València).

El Club de Bétera va aconseguir 426 punts gràcies a les 14 medalles aconseguides tant a nivell individual com d’equip, així com per tots els participants que van puntuar en les millors posicions.

A nivell individual, la benjamí Júlia Chinchilla va aconseguir proclamar-se Campiona Autonòmica en dues proves. Per part seua, dels alevins van destacar José Arnal (3 bronzes), María Dasí (2 bronzes), Sergio Cordero (1 plata) i Mar Lucas (1 bronze).
Pel que respecta a les proves de relleus, l’equip aleví femení, format per María Dasí, Valentina Delgado, Marina García i Paula Moya, van obtindre una medalla d’or i una de plata. L’equip masculí, format per José Arnal, Guillem Chinchilla, Andreu Hoyos, Guillem Giménez, Sergio Cordero, Shuhan Zhang, Darko Cova, Eric Melitón, Pablo Muela i Jacobo Navarro, van obtindre 2 ors i 1 bronze en diferents proves.

Els nadadors van estar acompanyats per la seua entrenadora Paula *Luna, així com per altres components del Club, i el trofeu el van recollir Alba Lucas i Alba Brugada.

Va ser una jornada que es va viure amb gran emoció per part de tots els integrants de l’equip, inclosa els acompanyants dels nadadors, que van vibrar amb cada sèrie. Des del Club no queda una altra que felicitar els més xicotets del Club per aquesta gran victòria de tot l’equip.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia