La licitació per a l’adjudicació del servei de recollida de residus i neteja viària en el municipi de Bétera, amb un pressupost de 22.506.154,40 euros, s’ha desestimat després que la mesa de contractació convocada el passat 3 de maig acordara el desistiment del procediment de contractació atés que els informes dels tècnics municipals no són coincidents. Així ho ha anunciat a través de la  seua pàgina web oficial l’Ajuntament de la citada localitat, aquest divendres.

El fons de la qüestió se cenyeix a l’existència d’informes contradictoris que han abocat a deixar sobre la taula el procediment que ara tornarà a sessió plenària. D’aquesta manera, la decisió de la taula, serà elevada al Ple, perquè cada grup municipal fixe la seua postura sobre aquest tema i dur a terme la votació d’aquesta. .

El creixement exponencial de la població, l’augment de nous negocis i establiments al costat de la conjuntura actual i una manera de vida cada vegada més lligat a les compres online que generen una gran quantitat de residus d’un sol ús, han fet que en l’actualitat Bétera compte amb un servei de recollida de residus i neteja viària insuficients. Fins al moment, el Consistori beterà ha reforçat aquest servei amb mitjans i recursos propis però així i tot, i tal com afirmen, “és una situació insostenible”.

El servei amb la concessionària actual ha finalitzat aquest 30 d’abril, d’ahí ve que l’Equip de Govern porte des de l’inici de la legislatura treballant per a formalitzar un nou contracte que veritablement complisca amb les mancances i necessitats del municipi i els seus ciutadans.

Finalment, l’equip de Govern municipal ha manifestat que “tenim un ferm compromís per a continuar treballant a donar solucions al problema endèmic de la recollida de residus en el nostre municipi; una situació que, som conscients, suposa un malestar diari per als nostres veïns i veïnes i que no ha trobat resposta suficient legislatura rere legislatura”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia