Un veí de Bétera ens ha enviat unes imatges i una informació sobre l’estat de la carretera, concretament al carrer Carlet, amb la intenció de contribuir a informar i donar a conéixer aquest fet per a la seua millora.

“Tenim tota la carretera (carrer Carlet) plena de cràters gegants que la gent està començant a emplenar com poden amb pedres i enderrocs per a poder passar”, indica.

“Això no és d’ara perquè haja plogut. Porta així mesos i la pluja, òbviament, ho empitjora). Qualsevol dia hi haurà un accident seriós”, afig.

“La meua parella ha tingut problemes en la ITV del cotxe amb les suspensions, i no és l’únic cas. Estem al·lucinant amb la deixadesa de manteniment”, conclou.

*Aquesta informació està publicada tal qual ens l’ha enviada el veí i aquest equip no és responsable de les paraules escrites en la nota, ja que es tracta d’una valoració personal d’un veí. No obstant això, estem oberts a qualsevol aclariment o rèplica per part d’aquelles entitats, persones o institucions que es vegen reflectides en l’escrit.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia