El passat dimarts 03 de maig va tindre lloc a Bétera la inauguració de l’exposició “Moments d’Art“. Es tracta de la mostra realitzada pels alumnes de primer i segon de Batxillerat de Dibuix Artístic de l’Institut d’Educació Secundària Les Alfàbegues de Bétera.

En aquesta exposició ens dona a conéixer els treballs realitzats amb molt d’esforç i dedicació durant tot el curs acadèmic en l’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i Audiovisual (EPVA). En els citats treballs es fusionen les diferents tècniques gràfiques – plàstiques, des del grafit fins a l’oli acrílic, passant per tècniques mixtes, així com indagant en llenguatges propis del dibuix, siguen les cianotipies o el linogravat.
Els visitants de “Moments d’Art” poden gaudir d’una selecció d’obres que sorpren a tots els assistents de la mostra.
L’exposició es troba en les instal·lacions de l’edifici de l’antic Ajuntament de la localitat (carrer Major, 12). La mostra es trobe en el citat edifici fins a aquest dissabte 14 de maig. L’accés és gratuït.
Educació Plàstica, Visual i Audiovisual

L’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i Audiovisual té habitualment com a finalitat desenvolupar en l’alumnat capacitats perceptives, expressives i estètiques a partir del coneixement teòric i pràctic dels llenguatges visuals per a comprendre la realitat. Al mateix temps, cerca potenciar el desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la intel·ligència emocional, afavorir el raonament crític davant la realitat plàstica, visual i social, i dotar a l’alumne de les destreses necessàries per a usar els elements plàstics com a recursos expressius.

Així mateix, el Batxillerat té com a finalitat la formació general dels alumnes i de les alumnes, així com la seua orientació i preparació per a aconseguir una maduresa intel·lectual i humana que els permeta integrar-se en la vida activa o continuar estudis superiors, tant universitaris com de Formació Professional Específica de grau superior.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia