Hui dimarts, 17 de maig, tindrà lloc una exposició itinerant al Mercat Municipal de Bétera on es tracta com a tema principal la mirada de les persones amb paràlisi cerebral.

Amb el nom “Street Mirades” es tracta d’un esdeveniment que ha organitzat el Centre d’Educació Especial Avapace Verge d’Agost.

Enguany és l’aniversari d’AVAPACE i baix el lema ‘50 anys mirant la realitat als ulls’ han organitzat aquesta mostra, a partir de les 11.30 hores.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares i mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. També integren a altres persones que pateixen altres encefalopaties de tractaments afins.

Forma AVAPACE en 1972 per a pal·liar les moltes mancances que patíen i, des d’eixe moment, es dedique a millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i a lluitar pels seus drets fonamentals.

La finalitat d’aquesta entitat és promoure la millora de la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i de les seues famílies a la província de València. Per a això afavorim el seu desenvolupament personal i la seua capacitat d’autodeterminació i reivindiquen l’exercici dels seus drets ciutadans. Perquè només així pot ser efectiva la igualtat d’oportunitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia