Hui dimecres, 18 de maig, tindrà lloc la inauguració de l’Exposició “L’Espanya Buidada“. Serà a les 19.30 hores en les instal·lacions de l’edifici de l’antic Ajuntament del municipi (carrer Major, 12).

L’agrupació Amants de l’art són els encarregats de fer realitat aquesta mostra. Aquest grup de persones va començar a pintar perquè els agradava, de forma autodidacta.

La citada exposició naix com a marc reivindicatiu enfront de l’oblit dels pobles i l’abandó de les zones rurals. Es considera Espanya Buidada a eixos territoris que han vingut perdent progressivament població, des de mitjan segle XX i continuat en el XXI, afectats per polítiques econòmiques i estructurals que han facilitat el desequilibri territorial, la concentració de la població en grans urbs i determinades àrees geogràfiques i han provocat el declivi d’aquests territoris perdent massivament persones, serveis, infraestructures i oportunitats laborals.

Els autors són: Raquel, Sari, Xaro, R, Marina, Marcel i Paco.

Aquesta mostra estarà oberta fins al pròxim dimarts 31 de maig, en horari de dilluns a divendres de 18.30 a 20.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia