(EFE).- El jutge ha acordat llibertat vigilada amb allunyament per als cinc menors detinguts per les suposades agressions sexuals que haurien patit dilluns passat dues xiquetes en la localitat valenciana de Burjassot.

La Fiscalia havia demanat l’internament en règim tancat per a quatre dels menors, i llibertat vigilada amb allunyament per al cinqué arrestat.

Els menors detinguts van ser traslladats aquest dijous a la Ciutat de la Justícia de València per a prestar declaració davant la Fiscalia de Menors, que ha sol·licitat aquestes mesures, que queden pendents de decisió judicial, segons ha informat la Fiscalia provincial en un comunicat.

Mentre els menors van estar prestant declaració en seu judicial, nombrosos familiars -al voltant d’un centenar- van acudir als exteriors de la Ciutat de la Justícia, on van esperar formant diversos grups.

Segons el secretari provincial del sindicat policial Jupol, Sebastián Gómez, la Policia Nacional cerca a una sisena persona per la seua possible implicació en l’agressió sexual, si bé fonts de la Prefectura Superior de Policia han indicat que no els consta aquest extrem.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia