L’Ajuntament de Bétera ha informat que ha posat en marxa un Pla de Pavimentat Municipal que suposarà l’asfaltat de més de 8.500 metres i complirà amb demandes històriques d’agricultors, veïns i veïnes que sol·liciten any rere any el condicionament d’aquestes vies. Per a aquest pla s’han destinat 454.324,75 euros, amb recursos municipals propis.

Bétera té un terme municipal molt ampli que a causa del seu caràcter agrícola presenta nombrosos camins rurals pel que dia rere dia es desplacen agricultors i veïns de la zona. Aquest Pla dotarà de millors camins per a tots ells, fent-los accessibles i transitables.

Les obres, que ja han començat aquesta setmana, es realitzaran concretament en el camí que va des de l’Avinguda Europa a Montealba, el Camí de la Jonquera, el Camí 9018 del polígon 85 per la zona de Sant Ramón, la unió del Camí la Pobla amb Camí Lliria pel carrer Carlet, el camí de Vall de Flors i San Isidro, el camí 9011 polígon 91 que uneix el Camí Paterna amb l’Avinguda Pont de Sant Martin, el Camí d’unió amb Camí Alcublas a Camí Lliria i el Camí del Barranc de l’Hortolà.

El pas dels anys i la falta de manteniment ha fet mossa en aquests camins en els quals ja han començat les obres d’asfaltat.

Prèviament als treballs d’asfaltat s’està realitzant una neteja de ribes bé amb motonivelladora o bé amb mitjans manuals on no siga possible, retirant els elements solts així com les males herbes que puguen afectar les zones on s’actuarà.

Des de dilluns passat les màquines estan treballant en la zona del carrer Carlet. Primer s’ha procedit a la neteja de la via amb la qual s’ha eliminat tota la vegetació existent, després s’ha igualat el terreny i ara s’està procedint al seu aplanament. Treballs que antecedeixen a la pavimentació que començarà en breu.

Aquesta era una de les demandes històriques dels agricultors de Bétera però no l’única, com ja s’ha esmentat anteriorment. Les vies nomenades es condicionaran per a un correcte i adequat trànsit rodat, i que es preveu estiguen finalitzades abans del mes d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia