Bétera acollirà demà el conta contes “El País dels contes i les bambolles”. Es tracta de l’espectacle infantil que fusiona els contes de fades i que guarden grans valors com el respecte cap a la naturalesa, el valor de l’amistat, la família i la integració. Amb el meravellós i sorprenent món de les bambolles.

L’espectacle tindrà lloc en el Club Social de la Urbanització Mas Camarena.

L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Espectacles Miguel és l’encarregat d’oferir aquest espectacle. Aquesta companyia és una unió d’activitats professionals per a festes, esdeveniments i oci, pensada per a tots els públics. Aquesta formació compta amb espectacles i activitats pròpies que garanteixen l’èxit absolut, orquestres amb variat repertori, atraccions per a tots els públics, macrodiscoteques, discomóbils, cantants i grups, atraccions, pista de gel ecològic, tallers i molt més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia