El pròxim dilluns 30 de maig tindrà lloc una Jornada sobre la “Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística”, organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria a través de la Conselleria d’AgriculturaDesenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Es tracta d’una jornada emmarcada dins de les accions de formació que es realitzen des del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’ens supramunicipal i que estan dirigides als diferents sectors. En aquest cas concretestà orientada a totes aquelles persones i entitats que estiguen vinculades al sector agroalimentari i agroturístic o tinguen interés en ell.

L’esdeveniment començarà a les 15:00 hores (amb una duració de 3 hores aproximadament) i tindrà lloc en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria (C/ Pla de l´Arc, s/n, Llíria). Les inscripcions es poden realitzar escanejant el codi QR de la imatge que adjuntem o mitjançant aquest enllaç.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia