Tal com ha publicat l’Ajuntament de Bétera a través de les seus Xarxes Socials oficials, la setmana passada l’Associació de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius de Bétera van celebrar el seu 50 aniversari.

Membres de l’equip de govern i la corporació municipal van voler acompanyar a aquesta associació en aquest dia tan especial i  emotiu, on es va posar en valor tot el treball i dedicació d’aquestes dones de Bétera durant tot aquest temps.
Durant la jornada de celebració es va dur a terme un esmorzar en la seua seu de la Barraca, a l’aire lliure i acompanyades de dones vingudes també de Requena, Tuéjar, Xelva, Benaguasil, Riba-Roja i Pedralba.
Després es va realitzar una visita al nostre Hort de les Alfàbegues “Manolo el Morquero”, per a conéixer de ben a prop com creix l’emblema del poble de Bétera.
Al migdia, van gaudir d’un dinar de germanor amb totes elles.
Així, l’Ajuntament va agrair la gran labor i l’esforç que l’associació, encapçalada per la seua presidenta Amparo Sancho, ha brindat durant tots aquests anys a les dones de Bétera, posant en relleu la seua figura i la seua importància en la societat beterense.
A més, es va donar l’enhorabona a totes elles, a l’actual directiva i presidenta i a totes les que les van precedir i que “han fet que hui continuen liderant un gran projecte en el nostre municipi”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia