Aquest pròxim dissabte, 28 de maig, tindrà lloc una nova Runcàncer a Bétera, 5k.

Una vegada més, solidaritat i esport s’uneixen per una bona causa.

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc a les 10.00 hores. La finalitat no és una altra que recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Per a qui vulga participar i col·laborar en aquesta bona causa, les Dames del Càncer de Bétera estaran de nou demà dimarts, 24 de maig, en el Mercat municipal per a la venda dels dorsals (5,36 €) i dorsal+samarreta (11,51 €).

Aquesta marxa estarà ambientada amb animació i música i que a més, en finalitzar, comptarà amb diverses activitats esportives gràcies a la col·laboració de Bétera Fit. Concretament, hi haurà 45 minuts de Zumba i 30 minuts de Bodybalance.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç: clic ací. En el citat enllaç també poden inscriure’s les persones interessades en col·laborar.

RunCáncer és el circuit de carreres i marxes 100% solidàries, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València, que recorre desenes de localitats de la província de València amb el seu moviment. Aquest 2022, el circuit celebra la seua 8a edició amb més de 90 proves d’abril a desembre. Cerca les proves que millor et vinguen i suma contra la malaltia. Tota la recaptació es destinarà a beques predoctorals d’investigació contra el càncer.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia