(EFE) La Comunitat Valenciana registrarà aquesta vesprada ruixats dispersos, menys probables en el sud d’Alacant, que podran ser localment forts en el sud de València, nord d’Alacant i a l’interior de Castelló, mentre que les temperatures descendiran de forma generalitzada, sobretot les màximes.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat així mateix que a l’interior nord de Castelló el vent serà hui del nord-oest moderat i en la resta, de l’est i nord-est, moderat en el litoral i fluix a moderat a l’interior.

Demà dimecres s’esperen ruixats que podran anar acompanyats de tempesta a l’inici del dia en el sud de València i nord d’Alacant, que tendiran a remetre al matí i no es descarten de forma més feble i dispersa en zones de la meitat nord.

Les temperatures seguiran demà en descens, amb pocs canvis en les màximes del terç nord, i a l’interior nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat ocasionalment fort, sense descartar algunes ratxes molt fortes en zones exposades; en el litoral el vent serà de component nord fluix a moderat a primeres hores, girant a components aquest i sud, i en la resta, variable fluix.

Les temperatures màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores en les tres capitals de província han sigut:

Castelló: 31,4 i 16 graus

València: 32,6 i 12 graus

Alacant: 34,4 i 14 graus

I és que ahir dilluns a la vesprada,  Aemet ja va indicar que l’interior de la Comunitat Valenciana i el litoral nord d’Alacant i sud de València estarien aquest dimarts en alerta nivell groc per precipitacions que podrien acumular 20 litres per metre quadrat en una hora i anar acompanyades de tempesta.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, l’alerta s’iniciaria a partir de les 12.00 hores, amb previsió que finalitzara a les 23.59 hores.

Al seu torn, va indicar també que per al dimecres es tornaria a activar l’alerta nivell groc en el litoral nord de la província d’Alacant per fenòmens costaners, ja que s’espera vent del nord força 7 i ones de 3 metres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia