Ahir dilluns, 23 de maig, va tindre lloc a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) un acte molt emotiu. En primer lloc es va dur a terme un reconeixement i agraïment dirigit a algunes persones les quals han format part del Consell Rector de la Cooperativa i que, per diversos motius, ja no formen part.

En primer lloc, es va nomenar a Paco Alufre. La segona placa de reconeixement va ser per a Pilar Ros (qui va faltar a principis de l’any 2021), la qual va ser recollida pel seu marit Carlos Masip. El Consell rector va indicar que, “encara que només va poder estar un temps al consell, Pilar va deixar un record molt bo”.

El penúltim reconeixement es va entregar posteriorment, ja que la persona que anava a rebre’l va arribar un poc més tard.

Així, l’última placa de reconeixement va anar dirigida a Manolo Cordons, qui deixa temporalment la presidència i passa a ser vocal. Cordons va comentar que “confia amb tots els membres del Consell” i que el tindran durant aquest temps per a tot el que necessiten.

Per la seua banda, Carlos Ramón, actual president del Consell Rector, va voler donar les gràcies a Manolo per tot el treball realitzant durant dècades.

Aquest acte va finalitzar amb un berenar de germanor al menjador del restaurant de la Cooperativa. A continuació, adjuntem unes imatges de l’acte i, seguidament, també compartim un breu vídeo.

  • Fotogaleria d’imatges de l’acte d’agraïment del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE).
  • Vídeo de l’acte d’agraïment del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia