A Bétera s’ha posat en marxa un Club de Lectura amb la finalitat de fomentar la lectura, debatre i crear col·loquis de la mà d’un bon llibre. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea municipal de Cultura, va dirigida a la població juvenil i adulta de la localitat.

Aquest club desenvoluparà la seua activitat a la Biblioteca Municipal. El primer esdeveniment en relació a aquesta iniciativa va ser una jornada de portes obertes a través de la qual els interessats a participar van poder conéixer de primera mà en què consisteix la iniciativa. La citada jornada va tindre lloc el passat 28 d’octubre, tant per a joves com per a la població adulta.

La finalitat d’aquests Clubs de Lectura és reunir-se, amb un caràcter periòdic presencialment, entorn a una obra prèviament triada i llegida amb antelació, per a compartir després experiències i impressions. Els clubs estan dirigits per una dinamitzadora que és qui encoratja al grup en la lectura i propicia el debat i col·loqui entre els participants, en un ambient distés, amigable i relaxat.

El Club de Lectura juvenil arrancarà finalment hui dijous, de 18.00 a 19.00 hores, reunit-se una vegada al mes a la Biblioteca Municipal.

En aquest espai poden participar tots els joves d’entre 14 i 18 anys.
Des del departament de Cultura s’anima a la població a participar en aquesta iniciativa. Doncs, aquests Clubs estan especialment pensats per a persones amb inquietuds culturals, ganes de llegir, però també de fer amics i xarrar amb l’excusa d’una lectura interessant.
Les inscripcions s’han de formalitzar o bé de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Bétera, situada en l’Avinguda de València, 26, o bé de manera en línia enviant un correu electrònic a biblioteca@betera.es. També es pot comunicar l’interés de participar en els telèfons de la Biblioteca 667 800 974 ó 674 795 098.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia