Foto: Guardia Civil

(L.P.) Segons hem pogut saber per alguns mitjans de comunicació provincial, com Les Províncies, la Guàrdia Civil va dur a terme ahir una operació en la zona de el polígon Horta Vella de Bétera. Aquesta actuació va requerir de l’exhibició de les armes reglamentàries per a arrestar a almenys dues persones.

Els fets van tindre lloc, segons indica el ja citat periòdic, cap a les dotze del migdia en una dels carrers del polígon. Diversos agents de la Guàrdia Civil van haver d’obligar els ocupants d’un vehicle a detindre’s i van situar als mateixos al costat d’una tanca de la zona industrial per a registrar-los i procedir al seu arrest.

En la publicació també s’informa que un vehicle camuflat de la Guàrdia Civil seguia als presumptes delinqüents quan, en un moment donat, diversos cotxes de la Guàrdia Civil van eixir a la seua trobada i van bloquejar qualsevol opció d’escapatòria.

En eixe moment, diversos agents van eixir dels vehicles i van apuntar als homes alhora que repetien que eren membres de la Guàrdia Civil i mostraven les seues identificacions.

Fonts de la Benemèrita van assenyalar també que es tracta d’una operació que segueix el seu curs i no descarten que puguen produir-se noves detencions i perquisicions al llarg de les pròximes jornades.

De moment, no tenim més informació sobre aquest tema. No obstant això, si som coneixedors de més detalls, intentarem informar d’ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia