L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa, un any més, el programa “Bétera et beca” perquè 15 joves del municipi realitzen les seues pràctiques formatives en l’administració local.

Amb una inversió total de 20.000 euros, 15 joves de la localitat podran tindre una primera experiència laboral realitzant les seues pràctiques formatives en les diferents àrees del Consistori.

Aquest programa de pràctiques formatives té com a objectiu la formació dels estudiants de Bétera en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica.

“Els bons resultats del passat any i la gran oportunitat que significa per als nostres joves accedir a aquestes beques, ha fet que enguany hàgem destinat 10.000€ més a aquest programa que a més comptarà amb 5 beques més que l’anterior any”, ha indicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

D’altra banda, el regidor municipal de Personal, Manuel Pérez, ha explicat que “multipliquem la inversió per dos, augmentem el nombre de beques i sumem més oportunitats per a la joventut beterense perquè són el nostre futur i perquè des de l’administració local volem que estiguen preparats per a afrontar el Món laboral”.

Una experiència formativa en l’administració local

Aquestes pràctiques formatives es realitzaran durant els mesos de Juliol i Agost en les àrees municipals d’Administració, Comunicació, Urbanisme, Medi Ambient i Esports.

Durant dos mesos, els participants coneixeran per dins com es treballa des de l’administració local i tindran una experiència real.

Convocatòria oberta

Hui divendres, 27 de maig, s’obri la convocatòria per a inscriure’s a aquestes Beques, el termini de presentació de les quals serà de 10 dies naturals.

Els interessats hauran d’accedir a les bases, emplenar tota la documentació i aportar la documentació requerida que hauran de presentar en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o bé per Seu Electrònica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia