L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa un Campus de Bàsquet Femení, a través de la  regidoria municipal d’Esports del consistori que encapçala la també Alcaldessa del municipi, Elia Verdevío.

Verdevío ha presentat aquest citat campus al costat de la jugadora de bàsquet professional Ana Suárez. “Des de l’àrea d’Esports treballem per aconseguir l’equiparació d’oportunitats esportives entre homes i dones”, ha indicat la primera edil i responsable d’aquest departament.

Del 25 al 30 de juliol arrancarà aquesta iniciativa en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Bétera que preveu una afluència de jugadores de bàsquet de les categories infantil, cadet i júnior.

Es tracta d’una gran oportunitat per a poder aprendre i practicar bàsquet de la mà d’una gran com és Ana Suárez. La valenciana es troba actualment en l’equip francés La Roche i porta més de 18 anys com a jugadora professional. El seu afany per empoderar a la dona i secundar-la perquè aconseguisca el triomf esportiu l’ha feta portar avant aquest Campus en el qual col·labora el Consistori.

L’objectiu del campus és arribar al major nombre de dones esportistes dedicades al bàsquet i està enfocat al fet que les participants agafen confiança en si mateixes, treballen i s’esforcen perquè amb il·lusió i dedicació es pot aconseguir qualsevol meta.

A aquest efecte s’ha dissenyat un programa que estarà guiat per entrenadores professionals perquè les xiques gaudisquen del bàsquet, de xarrades i conferències amb altres esportistes, convidades sorpresa de la lliga femenina i una infinitat d’activitats enfocades al món professional de l’esport femení. El Campus finalitzarà amb un Torneig obert al públic en les instal·lacions de B-Ball Center València.

Beques per a l’associació Just Woman

Així mateix, des de l’organització del mateix campus s’ha decidit oferir més oportunitats a joves jugadores de Bàsquet i s’han concedit 5 beques a l’Associació Just *Woman. Una associació que promou el paper de la dona en l’esport així com els valors esportius per a aconseguir un món millor.

Unes beques que l’esportista Ana Suárez ha denominat “Beques Elia Verdevío” per a mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Bétera i a la regidor d’Esports per la gran implicació que estan tenint per a dur a terme aquest campus que és pioner a la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, la Sala d’actes s’ha omplit per a rebre a les cinc esportistes de Just Woman que han rebut aquestes beques i que participaran el mes vinent de juliol en aquest Campus.

Un emotiu acte de lliurament en el qual a més ha participat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la jugadora professional, Ana Suárez, així com membres de la directiva de Just Woman i els pares i mares de les becades.

Les interessades a participar poden obtindre tota la informació en www.anasuarezcampus.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia