Aquest diumenge, 29 de maig, la Plaça de Bous de València acollirà una trobada a tres bandes. Aquesta trobada musical es durà a terme amb motiu de la celebració del Dia de les Forces Armades (DIA FAS 2022). L’entrada és gratuïta i es tallarà l’accés una vegada es complete l’aforament.

En el concert participaran la banda del Centre Artístic Musical de Bétera, la Societat Musical «La Marinense» del municipi de Marines i la unitat musical de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD).

La primera part de la trobada comptarà amb la participació de “La Marinense”, dirigida per Antonio Martínez Caño, que interpretarà el pasdoble ‘Las Arenas’, ‘Agua, azucarillos y aguardiente’ (Selecció de la sarsuela) i Highlights from Chess (Musical).

Després, la banda del Centre Artístic Musical de Bétera oferirà el pasdoble ‘La Giralda’, ‘La del manojo de rosas’ (Selecció sarsuela) i ‘La leyenda del beso’ (Selecció sarsuela), tot això sota la direcció de Pere Vicente Alamà,

En finalitzar les actuacions de totes dues bandes de música, es produirà un descans. La unitat musical del CGTAD, dirigida per Armando Bernabéu Lorenzo, serà la responsable de reprendre l’acte. D’aquesta manera, donarà principi la segona part de la trobada, en el qual s’interpretarà la marxa militar ‘La carga de Lusitania’, ‘El Arca de Noé’ (música descriptiva) i ‘El lugar de Zaragoza’ (fantasia militar).

Així mateix, s’interpretaran obres conjuntes com ‘Valencia’, de José Padilla; ‘Las Corsarias’, de Francisco Alonso; El Himno Regional Valenciano, de José Serrano, i l’himne nacional del compositor Bartolomé Pérez Casas.

Aquest acte està previst que  el done seu tret d’eixida a les 11.00 hores.

Les diferents bandes, així com els diferents Ajuntaments de les bandes participants, animen a la ciutadania al fet que s’acosten a aquesta trobada i puguen gaudir amb ells del matí del diumenge i de la música de banda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia