La vilamarxantera Raquel Caurín ha rebut aquesta setmana el reconeixement del seu poble natal després de formar part del cos de ball de la cantant Chanel, representant espanyola en el Festival d’Eurovisió.

La ballarina de Vilamarxant ha expressat la seua satisfacció amb l’homenatge que li ha brindat tant l’Ajuntament com la ciutadania, que l’ha rebut com una estrela a la seua eixida de l’Ajuntament.

“Moltes gràcies al poble de Vilamarxant per tot l’afecte. Em sent molt feliç pel reconeixement de tots. És un orgull per a mi portar el nom de Vilamarxant allà per on vaig”, ha explicat Raquel Caurín.

“Ha sigut una experiència increïble, de les millors de la meua vida. Estic súper agraïda. No m’ixen altres paraules que no siguen d’agraïment”, ha afegit.

L’alcalde Xavier Jorge, en representació de tota la Corporació, ha manifestat la seua alegria per tindre a Raquel Caurín entre les veïnes del municipi del Camp de Túria: “Estem molt orgullosos de l’excel·lent treball que ha fet Raquel portant a Espanya a conquistar una tercera posició històrica, fet que feia dècades que no succeïa”.

“Raquel és un exemple per a tots els nostres veïns. El seu esforç, tenacitat i treball li han portat viure una experiència màgica que mai oblidarà representant a Espanya en un festival de la importància d’Eurovisió”, ha continuat el primer edil, qui li ha agraït la seua disponibilitat i el seu amor per donar a conéixer Vilamarxant.

Raquel Caurín ha realitzat, primer, una visita institucional a l’Ajuntament per a signar el Llibre d’Honor del municipi en companyia dels seus familiars i amics. Després, ha arribat el moment d’agrair tot el suport que li ha brindat la ciutadania des del balcó.

La ciutadania que s’ha donat cita en l’Avinguda Dos de Maig ha vibrat amb este acte on ha pogut estar al costat de la seua veïna, que abandona de nou el municipi per a continuar treballant i complint el seu somni.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia