Ahir dissabte, 28 de maig, un bon nombre de veïnes i veïns de Bétera es van congregar a les instal·lacions de “Frutos Bétera” per a celebrar una nova Runcàncer, 5K.  Una vegada més, solidaritat i esport es van unir per una bona causa.

L’esdeveniment esportiu va donar inici al voltant de les 10.00 hores, amb la finalitat de recaptar diners per a la lluita contra el càncer. En aquesta ocasió es van recaptar 1.195 euros.

Abans de començar la runcàncer com a tal, les dames del càncer de Bétera feien entrega de samarretes i dorsals a aquelles persones que encara no les tenien. Així mateix, un speaker-animador que també va estar a l’Egiptian Race, va oferir unes activitats per a escalfar abans de la marxa i per a divertir als allí presents, a ritme de música d’un dj.

Posteriorment, va començar la runcàncer en la línia d’eixida i meta, no sense abans realitzar-se una fotografia de grup amb les dames del càncer.

En finalitzar la marxa, es va comptar amb diverses activitats esportives gràcies a la col·laboració de Bétera Fit. Concretament, va haver-hi 45 minuts de Zumba i 30 minuts de Bodybalance.

En aquesta marxa tampoc van faltar les autoritats municipals, encapçalades per l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío, les quals també van participar.

RunCáncer és el circuit de carreres i marxes 100% solidàries, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València, que recorre desenes de localitats de la província de València amb el seu moviment. Aquest 2022, el circuit celebra la seua 8a edició amb més de 90 proves d’abril a desembre. Troba les proves que millor et vinguen i suma contra la malaltia. Tota la recaptació es destinarà a beques predoctorals d’investigació contra el càncer.

A continuació, adjuntem una fotogaleria de tota la jornada. Així mateix, després d’aquestes imatges, compartim també un vídeo dels millors moments d’aquesta citada Runcàncer.

  • Imatges de la Runcàncer:
  • Vídeo de la Runcàncer:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia