En Bétera comptem amb molt bons esportistes en diferents disciplines, però a la comarca del Camp de Túria també. Així, els alevins de FBAC Benaguasil van guanyar fa dos caps de setmana la lliga contra els membres del CF Cracks, al camp d’aquests últims al terme municipal de Sant Antoni de Benaixeve.

Així ens ho han contat alguns familiars d’aquests xiquets, alguns dels quals també compten amb família a Bétera.  Amb uns 11 anys d’edat, aproximadament, els xiquets del FBAC Benaguasil porten jugant des de ben xicotets. La seua força i tenacitat els ha fet arribar fins on han arribat, guanyant tots els partits de lliga de la temporada excepte un.

Pares, mares, iaios, iaios, germans, germanes… Tots han fet una pinya i han donat el màxim suport a l’equip, seguint-los a tots els partits amb la seua samarreta.

Com a reconeixement pel seu gran treball, l’equip amateur del municipi va fer-los un corridor aquest passat dissabte en el seu partit.

Des de Betera.com li volem donar l’enhorabona a Juan Andrés, Lucas Agustín, Francisco, Yaya, Fran, Mateo, Jose, Aarón, Neizan, Adam, Xavier, Erik i Paolo, així com als seus entrenadors Rubén i Mario.

Després de les següents imatges, adjuntem un vídeo cedit també pel club.

  • Vídeo

Imprimir article
Comenta aquesta notícia