L’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han posat en marxa la 11a Ruta de la Tapa de Bétera. Per aquest motiu, aquest dimarts 31 de maig, s’ha presentat en l’edifici del consistori aquesta nova edició.

Posteriorment, s’ha fet entrega als establiments participants de tota la documentació publicitària i necessària per a celebrar aquesta ruta.

Aquest esdeveniment donarà inici aquesta setmana, ja que es desenvoluparà  durant el mes de juny els dijous dies 2, 9, 16, 23 i 30 del citat mes.

El preu estipulat per a aquesta ruta és de 3.5 euros tapa + consumició i de 2.5 euros tapa addicional i la consumició consisteix, com a mínim, en 1/3 cervesa o doble, refresc 33cl, aigua 33cl o copa de vi.

Durant els cinc dijous de la Ruta de la Tapa, cada establiment participant haurà de presentar com a mínim 3 tapes: una tapa fixa i dues que poden variar. La ruta donarà inici sobre les 19.30 hores fins a esgotar existències.

Els clients que participen en aquesta Ruta podran optar a 3 premis consistents en 3 sopars en el local guardonat amb el 1°, 2° i 3r premi de la 11a Ruta de la Tapa valorada en 50 euros. Per a això, hauran d’introduir el bitllet amb 4 segells d’establiments diferents, en les urnes facilitades per a tal efecte en els establiments participants en la Ruta de la Tapa.

Els hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3r premi per les votacions populars, obtindran una menció honorífica i reconeixement de l’Ajuntament.

Els hostalers participants són: el Cantó de Co, Hi5 Café & Fun, La Terracita, Ágora23, Nou Tropical, La Font. Betera, Blanc i Negre, El Encuentro i Tus momentos.

D’altra banda hi haurà un premi especial ACB per a la millor tapa, atorgat per un jurat professional. Aquest jurat professional estarà compost per 3 membres i valoraran la tapa fixa seleccionada per cada local participant associat a l’ACB. Per a valorar la tapa fixa seleccionada per cada hostaler associat per a concursar, el jurat procedirà a la seua degustació de la tapa havent d’abonar
únicament la consumició. El premi especial per a la millor tapa ACB consistirà en un premi de 200 euros en xecs/vals per a utilitzar en els comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Bétera i un publi-reportatge en betera.com i camp-de-turia.es.

Els clients hauran d’obtindre 4 segells d’establiments participants diferents per a poder votar a la millor tapa i depositar el bitllet en les respectives urnes que hi haurà en cada local, i així poder optar a qualsevol dels 3 premis consistents en 3 sopars valorats en 50 euros.

En un acte públic es farà lliurament dels reconeixements als hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3r premi a les millors tapes valorades entre els clients que les han votades.

El sorteig dels sopars es realitzarà una vegada acabada la Ruta i els guanyadors es donaran a conéixer a través de les Xarxes Socials de l’Ajuntament i ACB.

L’organització farà entrega dels díptics als hostalers, on consta els comerços participants, un pla d’ubicació, i espai per a segellar pels establiments participants.

Els comerços recolliran i custodiaran els bitllets durant el període que estiga en vigor la campanya. El sorteig dels premis es realitzarà durant la setmana posterior a la finalització de la campanya en el lloc que establisca l’organització.

Els establiments participants hauran d’acceptar les presents bases íntegrament per a poder participar en la 11a Ruta de la Tapa, i l’organització vetlarà pel compliment d’aquestes, advertint a aquells establiments que no complisquen el que s’estableix en aquestes bases.

Amb la signatura d’aquestes bases, l’establiment adherit a la participació de la 11a Ruta de la Tapa accepta complir totes les condicions establides en aquestes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia