Hui dimarts, 31 de maig, finalitza el termini per poder inscriure’s a les últimes activitats extraescolars i de suport escolar per a tots els xiquets, xiquetes i joves de la localitat de Bétera del curs 2021/2022.

Aquestes activitats que, ja van dur-se a terme durant l’any passat, van tornar a posar-se en marxa el passat mes de febrer. El departament municipal d’Educació i Joventut, és l’encarregat de dur a terme aquest programa d’activitats extraescolars.

Aquestes activitats culturals, esportives, artístiques, educatives i d’entreteniment van dirigides a la població infantil i juvenil de Bétera d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys i es realitzaran de manera gratuïta fins a mitjan mes de juny.

La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d’oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit. Aquestes activitats aniran variant mensualment.

Per a aquest últim mes de juny s’han programat els següents tallers:

– Taller skate (8-16 anys – 2 nivells): els dilluns i dimecres de juny, de 17.30 a 19.30 hores al Parc d´Esplai (al costat de la biblioteca)
Les inscripcions cal realitzar-les a : https://www.betera.es/es/content/inscripcion-curso-taller-actividad-organizada-por-concejalia-juventud

– Inspecció flora i fauna al Barranc de Carraixet: per a gaudir en família de 3 a 18 anys. El 4 de juny en horari d’11.00 a 12.00 hores, al Barranc Carraixet. Les inscripcions cal fer-les a: https://www.betera.es/es/content/inscripcion-curso-taller-actividad-organizada-por-concejalia-juventud

Es tracta d’una gran varietat de propostes. Qui desitge més informació també pot dirigir-se a:  serjove@beterea.es.

Per a les activitats, els interessats i interessades hauran d’inscriure’s a través de: www.betera.es (àrea municipal de Joventut).

Aquest programa es realitza a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb un import total de 22.636, 43 euros.

Les places són gratuïtes i limitades. Els horaris, les diferents dates de les activitats, els llocs on s’imparteixen i altres detalls d’aquests esdeveniments es troben plasmats a la imatge adjunta a aquesta notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia