Segons ha informat el Levante-EMV, la menor de 16 anys, desapareguda el passat 12 de maig a l’Eliana, es troba ja fora de perill.

Segons les investigacions, la jove va romandre durant deu dies tancada en una casa ‘okupa’ de Nàquera, al costat d’un home de 37 anys amb antecedents penals per homicidi i que, presumptament, hauria abusat sexualment d’ella després de deixar-la en un estat d’atordiment pel consum de drogues, alcohol i tranquil·litzants.

Agents de la Policia Judicial de Riba-roja de Túria van detindre el dijous passat, 26 de maig al sospitós, acusat dels delictes d’abús sexual, contra la salut pública i inducció d’abandó de domicili a un menor d’edat. L’arrestat ha passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número cinc de Llíria. Est, ha acordat la seua llibertat amb càrrecs i ordre d’allunyament respecte de la menor, segons fonts jurídiques.

La víctima no ha pogut acudir al jutjat a declarar a causa del seu estat.

La menor va ser localitzada el dilluns 23 de maig. L’associació SOS Desapareguts i el Ministeri de l’Interior van difondre la seua fotografia alertant de la desaparició de l’adolescent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia