(E.P.) Un home de 48 anys va morir dissabte passat en un accident de trànsit en l’A-7, al seu pas per Bétera, després de xocar un vehicle contra un altre que havia patit una eixida de via i havia quedat bolcat. Així es va informar des del Centre de Gestió del Trànsit de la Direcció General de Trànsit (DGT).

El sinistre va ocórrer en la matinada del dissabte a les 04.22 hores, en el quilòmetre 319 de la citada carretera, arran d’una eixida de via d’un vehicle que va quedar bolcat.

Seguidament, un altre turisme va envestir a aquest vehicle i, a conseqüència de la col·lisió, un home de 48 anys d’edat del qual no va transcendir en quin dels dos vehicles viatjava, va morir.

En total, nou persones van morir aquest cap de setmana en nou sinistres mortals esdevinguts en les carreteres espanyoles, comptant el de Bétera. Entre les víctimes, es van comptabilitzar dos motoristes i un vianant.

Nou persones moren en les carreteres espanyoles aquest cap de setmana, entre elles, dos motoristes i un vianant

Set dels sinistres van tindre lloc en vies convencionals i dues en autopista o autovia. Entre els accidents, va haver-hi tres col·lisions, cinc eixides de la via i un atropellament a vianant.

Concretament, segons la DGT, els sinistres van tindre tingut lloc al Papiol i Sora (Barcelona), Mota de Altarejos (Conca), Cartaya i La Palma del Condado (Huelva), Villablino (Lleó), Láncara (Lugo), Granadilla de Abona (Santa Creua de Tenerife) i Bétera.

Nou persones moren en les carreteres espanyoles aquest cap de setmana, entre elles, dos motoristes i un vianant

En l’acumulat anual, fins al 29 de maig, són ja 434 persones mortes en accidents de circulació en les carreteres espanyoles. Aquesta xifra ha superat ja la sinistralitat en carreteres fins al 31 de maig de 2021, quan 344 van morir en sinistres; i a les 415 persones mortes en el mateix període de 2019, l’últim exercici previ a la pandèmia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia