(EFE) La Generalitat Valenciana obri la cita prèvia per a ajudar la ciutadania a presentar la seua declaració de la renda de manera presencial i gratuïta a partir de hui dimecres, 1 de juny, amb 25 llocs que són addicionals a les 23 seus permanents de l’Agència Tributària Estatal per a realitzar aquest servei.

La cita pot concertar-se a través de https://sede.agenciatributaria.gob.es/, de l’app Agència Tributària, del telèfon automàtic 24 hores 915357326 o 901121224, o del telèfon d’atenció personal de cita prèvia 915530071 o 901223344, que estarà disponible de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00 hores.

L’Agència Tributària Valenciana (ATV) recupera el servei d’ajuda presencial després de dos anys en què el servei de suport i ajuda a la ciutadania únicament ha pogut realitzar-se de manera telefònica a conseqüència de la COVID-19.

Els ciutadans hauran d’indicar en sol·licitar la cita en quina seu prefereixen ser atesos (tant les 25 oferides per l’administració autonòmica com en qualsevol de les seus estatals), així com el dia i l’hora que més els convinga.

Amb això es facilita al màxim el servei als contribuents, evitant esperes innecessàries i garantint una atenció personalitzada de qualitat, ha assegurat el conseller d’Hisenda, Arcadi España.

La campanya d’atenció presencial “Més prop de la teua” estarà oberta fins al 30 de juny per a tots els contribuents amb independència de la seua edat i nivell de renda i els canals per a sol·licitar la cita prèvia seran els mateixos per a totes les seus, incloses les seus estatals.

El servei d’atenció presencial, finançat per la Generalitat Valenciana, ofereix assessorament i la possibilitat de realitzar la declaració des de la seu de l’ATV a València (Carrer Gregorio Gea, 14) i des de les seues delegacions a Alacant (Carrer Churruca, 15) i a Castelló de la Plana (Plaza Tetuan, 38), al que sumaran altres 22 oficines temporals de renda que instal·larà la Generalitat en 21 municipis de la Comunitat Valenciana.

En concret, a la província d’Alacant, a les 8 delegacions de l’AEAT que existeixen de manera permanent en la capital, la Generalitat sumarà altres 8 oficines temporals a Altea, Santa Pola, El Pinós, El Campello, Torrevieja, Xaló, Xixona i L’Alfàs del Pi.

Per part seua, a les tres seus de l’AEAT que existeixen actualment a la província de Castelló (Castelló, Vila-real i Vinaròs) se sumaran 7 oficines dependents de la Generalitat que se situaran a L’Alcora, Sant Mateu, Segorbe, Morella, Vistabella del Maestrat, Benicarló i Montanejos.

Finalment, a la província de València, a les 13 delegacions existents se sumaran 7 oficines de l’ATV en 6 municipis diferents, ja que Chiva tindrà una oficina tant en el centre del municipi com a la urbanització de Calicanto. A elles se sumaran les d’Albaida, Chelva, Ayora, Ademuz i la Font de la Figuera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia