El C.D. Stefano Garzelli Team presentarà en societat hui dijous, 02 de juny, la seua Escola de Ciclisme, el Team Cadets i el Team Júnior. D’aquesta manera, ha organitzat un acte de presentació a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera per a les 18.30 hores.

Aquest club esportiu convida a les veïnes i veïns del municipi a aquest esdeveniment perquè puguen conéixer-los de primera mà.

El Stefano Garzelli Team és una escola de ciclisme per a xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys. L’escola sorgeix de l’amor i la passió pel ciclisme i pels xiquets i per la forta convicció que per a generar futurs campions cal fomentar l’esport base.

La seua filosofia és ensenyar als xiquets des d’un punt de vista lúdic, tot pot ser i ha de ser un joc perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a familiaritzar-se amb la bicicleta, a controlar-la i a estimar-la.

No es tracta de guanyar, sinó de divertir-se també. El lema d’aquesta escola és que la recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat.

L’escola Stefano Garzelli Team participa en les carreres de calendari programades per la Federació Valenciana de Ciclisme, per la qual cosa els xiquets i xiquetes en inscriure’s a aquesta escola són federats perquè puguen participar en les carreres si així ho desitgen.

Des del mateix club indiquen que “participar a les carreres ha de ser pres com una cosa natural ja que és on els xiquets poden posar en pràctica l’aprés durant les classes”.

Com ja hem mencionat abans, a aquesta escola poden apuntar-se tots els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 4 i 13 anys.

Per als més menuts, no cal tindre una bici de carreres, es pot portar la bicicleta convencional. Molts xiquets i xiquetes competeixen amb la seua bicicleta convencional, sobretot els més xicotets. No obstant, en la categoria aleví sí que és necessària la bicicleta de carrera per a competir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia