Després de dos anys, ahir dimecres, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va reprendre de nou l’esperat Concert Didàctic dirigit als escolars. Amb el nom “Un cel per a Alba“, el concert es va dur a terme a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

Així, uns 1000 xiquets i xiquetes que pertanyen a quatre centres educatius de la localitat: CEIP Camp del Turia, C.E.I.P. Lloma del Mas, Col·legi Nuestra Señora del Carmen i Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, van poder gaudir d’un espectacle ple d’emocions, imatges i sobretot música. Els alumnes d’Infantil, Primer i Segon de Primària van aplaudir, riure i participar des de les seus butaques. El concert es va realitzar en dues sessions: de 09.30 a 10.15 hores i de 11.30 a 12.15 hores.

Un Conte Musical del compositor Saul Gómez, per a banda, narrador i veu solista és el mitjà d’acostar al poble, ahir als escolars. L’acte compta amb la col·laboració de Noelia Zaragozá com a narradora. Aquest citat conte musical està escrit sobre el text del periodista Santiago Sanchis. En ell, una xiqueta anomenada Alba, ha de fugir del seu país en guerra buscant un nou futur.

Cal dir que, el pròxim dissabte 4 de juny, aquest esdeveniment musical tornarà en format familiar per a tot el públic en general. Aquesta jornada tindrà lloc també en l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, a les 19.00 hores.

D’altra banda, el Centre Artístic Musical de Bétera també oferirà altres esdeveniments musicals el pròxim cap de setmana. Així, el mateix citat dissabte, a les 12.00 hores, hi haurà un Festival d’Orquestres Juvenils a càrrec de l’Orquestra Juvenil del CAM i com a convidada l’Orquestra Juvenil del ICM de Mislata. El festival serà a l’auditori de la Casa de la Cultura. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

A continuació, oferim unes imatges de part de la jornada d’ahir realitzades per l’equip de Betera.com. Així mateix, seguit a aquest conjunt de fotografies també compartim un vídeo de la citada jornada celebrada ahir dimecres, 01 de juny.

  • Imatges del concert didàctic.
  • Vídeo del Concert didàctic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia