La col·laboració de la Policia Local de la Pobla de Vallbona i la Guàrdia Civil han donat com a resultat la detenció del presumpte autor de la crema de diversos vehicles a la localitat. El detingut és un veí del municipi d’uns 50 anys que ha passat a disposició judicial.

Les forces de seguretat han vigilat durant els últims dies la residència de l’ara detingut en tindre sospites de la seua implicació en la crema de cotxes els últims mesos. En concret, des de la Policia Local se sospita que podria estar al darrere dels tres últims vehicles als quals s’ha botat foc al municipi.

La investigació conjunta es va posar en marxa ara fa més d’un any i mig amb l’incendi d’un camió a un polígon industrial. Des d’aleshores, el cos de la Policia Local, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha mantingut una vigilància especial al municipi fins que s’ha pogut identificar el presumpte autor dels fets.

En les últimes setmanes es va intensificar la vigilància sobre el presumpte autor fins que anit va ser detingut i posat a disposició judicial per a la confirmació de les diligències que el jutjat estime oportunes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia