La Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP) ha llançat la campanya de micromecenatge “L’Agenda que Salva Vides 2022/2023”. Es tracta d’un projecte que pretén recaptar diners per als animals sense llar a través de la venda d’agendes i tote bags.

Enguany el projecte compta amb la col·laboració altruista de 17 artistes de tota Espanya que han il·lustrat a multitud d’animals del refugi de la SVPAP, il·lustracions amb estils molt diferents però amb un objectiu comú: ajudar als animals sense llar.

La campanya es va llançar a través de la plataforma Verkami el passat 5 de maig amb l’objectiu de recaptar almenys 5.000 euros en 40 dies, xifra que ja ha sigut aconseguida gràcies a les quasi 300 aportacions amb les quals ja compten. El seu pròxim objectiu es fixa en els 10.000 euros.

Aquest projecte ja va comptar l’any passat amb el seu predecessor “L’Agenda que Salva Vides“, un projecte anàleg que va recaptar 15.559 euros. Aquest és un projecte nascut per a ajudar als animals sense llar davant una situació cada vegada més desesperada. A Espanya s’abandonen anualment 280.000 animals i la majoria de refugis d’animals del país es troben saturats i en situacions econòmiques molt fràgils.

El micromecenatge és un mètode de finançament basat en el micromecenatge, és a dir, és una xarxa de finançament col·lectiu,
normalment en línia, que a través de donacions econòmiques o d’un altre tipus, aconsegueixen finançar un determinat projecte a canvi de recompenses o participacions de manera altruista. La SVPAP cerca a través del micromecenatge mètodes de finançament complementaris als donatius.

La campanya “L’Agenda que Salva Vides 2022/2023” estarà activa en Verkami fins al dia 14 de juny de 2022. En definitiva, una campanya que en aquesta segona edició demostra que l’activisme està cada dia més present en les noves tecnologies.

Si desitges conéixer més detalls de la campanya pots punxar en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia