Tot va començar en 2012 amb la història d’Acàcia, una xiqueta estatunidenca d’11 anys. Va nàixer sense mà dreta i amb l’esquerra deformada. Moltes vegades va ser objecte de burles dels seus companys pel que per a lluitar amb el que vivia va tindre la gran idea de crear EL BANC DE L’AMISTAT.

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes i alumnes (A.P.A) del Col·legi Nuestra Señora del Carmen de Bétera volia incorporar aquest banc en el nostre Col·legi. Hui per fi ho han aconseguit amb moltíssimes ganes i il·lusió.

Es tracta d’un banc acolorit i alegre; situat en un lloc visible des de tot el pati. En aquest banc es pot asseure qualsevol xiquet/al fet que no tinga a ningú amb qui jugar; que se senta només/a; que haja tingut un problema i vulga explicar-lo, que necessite esplaiar-se; que vulga fer nous amics.

Aqueixos/as xiquets/as que ho estan passant malament, volen jugar i divertir-se durant els 30 minuts que tenen per a córrer, saltar i jugar.
Aquest banc els ajudarà a l’espera que algú s’acoste per a oferir-li la seua amistat.

És una acció, inclusió, respecte, comprensió, companyonia, empatia, convivència, valors i amor; el que el citat centre educatiu promou al màxim.

Hui han sigut els alumnes i alumnes de secundària els que han estampat les seues petjades. A poc a poc, tots/as els alumnes/as passaran a deixar la seua petjada, com la que poden deixar en el cor d’un amic/a oferint-los la seua AMISTAT.

A continuació us deixem algunes imatges que, des de l’equip docent del Col·legi Nuestra Señora del Carmen, han compartit amb Betera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia