Per a parlar de FB Consultores, cal fer-ho d’Amparo Fuentes Belmar.

Llicenciada com a Graduat Social en 1988 (el que equival en l’actualitat a Relacions Laborals), aquesta veïna de Bétera obria el seu despatx professional com a persona física al gener de 1989 al carrer Marqués de Dos Aguas, 7. Posteriorment es convertiria en una societat limitada “AF Assessors S.L.” i, posteriorment, en Fuentes Belmar Consultores (FB Consultores) quan el seu germà Quique es va unir al projecte com a soci.

La seua ubicació és la mateixa que en la dels seus inicis, encara que les instal·lacions es van ampliar posteriorment després d’una reforma. Aquesta empresa, actualment familiar, no ha perdut l’essència dels seus començaments. Perquè, el tracte familiar, directe i personalitzat amb la clientela és primordial per a tots aquells que formen part de l’equip de FB Consultores.

“Vam començar amb el mínim, una entrada principal i el meu despatx. Comptava amb una recepcionista i una administrativa. A més, vaig començar amb una màquina d’escriure elèctrica i al poc temps vam introduir els ordinadors d’aquell llavors i les noves tecnologies del moment. En aquest sentit, des dels inicis, hem estat renovant i adaptant-nos a l’últim en tecnologies i també en coneixements per a poder fer el nostre treball de la manera més adequada i fluida. Perquè la formació és el pilar fonamental d’aquest despatx. Així, hui dia, seguim amb la mateixa línia i mateixa trajectòria”, ens compta la fundadora d’aquesta empresa.

Amparo, amb tan sols 22 anys, va ser la primera dona a Bétera que va posar en marxa una assessoria com a titular. “Mai saps el que et pot oferir el futur, però jo tenia clar que m’agradava aquest treball i sabia la línia que volia seguir”, ens explica Amparo.

Després d’aquests inicis, el seu germà Quique es va adherir al projecte i també més professionals com a assalariats. “Continuàvem formant-nos i el meu germà va obtindre la titulació d’econòmiques i jo, a més, la de graduat en Dret. Així, tot s’ha anat ampliant i la segona generació també s’ha sumat. En aquest cas, es tracta de la meua neboda Lucía i de la meua filla que també està en la mateixa línia”, ens detalla.

Exactament, la seua neboda que alhora és filla de Quique, es va graduar en criminologia i també és perit cal·lígraf. “Després d’estudiar Criminologia, em vaig posar a treballar amb el meu pare i la meua tia i va començar a agradar-me la branca de Dret i, actualment, la meua cosina i jo estem acabant les dues la carrera de Dret. La idea és acabar amb el Màster per a exercir”, ens compta la mateixa Lucia.

En aquest sentit, Amparo ens remarca que la guinda i el pilar fonamental és la formació de l’equip i de tot el personal. “Estem en el Col·legi de Graduats Socials, en el d’Economistes, d’Advocats, en el de Perits Cal·lígrafs i en l’associació d’assessors fiscals de la comunitat valenciana i contínuament estem fent tots cursos i formació”, ens indica Quique.

Cal afegir que, a més, l’equip també compta amb un altre company que és llicenciat en dret.

FB Consultores treballa amb diferents àrees, entre les quals destaca l’àrea d’empresa dins de tots els seus àmbits com és l’àrea Fiscal (concreció de declaracions trimestrals per lloguers o activitats econòmiques, renda…), Comptable (comptabilització empreses, comptes anuals i trimestrals…), Laboral (alta a empreses i treballadors, confecció d’assegurances socials i nòmines, acomiadaments, procediments *SMAC, negociacions entre empresa i treballador…), Jurídica, Mercantil, Penal i altres gestions (trànsit, ajudes, prestacions..).

“L’avantatge és que som quatre professionals titulats. Llavors, depén de la matèria a tractar s’encarrega directament un departament o un altre”, ens detalla Amparo.

Assumptes com l’ingrés mínim vital, les ajudes al lloguer, bo jove, temes d’estrangeria o la gestió d’herències, també es tracten en FB Consultores. “En tema d’herències, el que fem és adreçar i dirigir el cabal hereditari de manera que es puga organitzar per a fer-li estalviar impostos (dins de tota legalitat) als clients. Compaginem la part fiscal i la jurídica”, especifica de nou Amparo.

“A més, també fem treball de conciliació i mediació amb els hereus en moltes ocasions”, afig Quique.

En tema civil, també s’encarreguen de les despeses hipotecàries, les targetes de crèdit revolving o préstecs d’usura.

Al seu torn, els divorcis, les separacions o liquidació de guanys també són assumptes amb els quals FB Consultores treballa i amb els quals també es fa labor de mediació i conciliació.

A part de tot aquest ampli ventall de servei, un altre factor important i clau d’aquesta empresa és el seu tracte humà amb el client. Així mateix, en tindre més proximitat amb l’administració li facilita molt el camí al ciutadà per a tramitar alguns assumptes. D’aquesta manera, són col·laboradors de l’administració. Tot això, en benefici de la clientela.

En FB Consultores atenen les consultes del ciutadà sota cita prèvia. L’Horari d’oficina és, de dilluns a dijous de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores i els divendres de 09.00 a 14.00 hores.

En Xarxes Socials podeu trobar la seua Facebook: Fuentes Belmar Consultores, el seu Instagram: @fbconsultores i el seu web: http://www.fbconsultores.es/.

També utilitzen el WhatsApp per a recepció de documents com els de la renda al 633 61 00 87. Per a reservar la cita prèvia per exemple, el ciutadà pot telefonar al 96 169 15 09. Les persones interessades també poden dirigir-se a ells a través de correu electrònic: info@fbconsultores,és.

En definitiva, en Fuentes Belmar Consultores, els ciutadans poden trobar un equip de confiança que l’ajuda, l’assessora i li facilita qualsevol via per a tramitar diferents assumptes laborals, fiscals, comptables o jurídics, entre altres.

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia