Serà aquest divendres, 03 de juny, quant l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà una de les seus cites anuals més esperades. Es tracta de l’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià. En aquest acte participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera. L’esdeveniment tindrà lloc a les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta, per a totes les veïnes i veïns del municipi.

En aquests premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total. L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua 12ª edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic.

Mestres, mares, pares i alumnes de tots els centres educatius de la localitat es congreguen a l’auditori per a gaudir de la vesprada. Cal recordar que l’edició de 2020 no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia de la Covid-19 i, per aquest motiu, l’entrega dels premis de l’any 2021 va servir per a fer entrega  de la 10ª edició i també de l’11ª, en la mateixa jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia