Els agents de la Policia Local de Bétera Carlos Sorlí, José Martínez, Francisco Pons, Carlos de la Llave, Juan Martínez i Ana Palacios han rebut una felicitació pública pel seu mèrit professional de mans de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública que ha organitzat un acte de condecoracions, diplomes i distincions a agents de Policia Local i Autonòmica de les províncies de València i Castelló.

A l’acte, celebrat en el Monestir del Puig, va assistir l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de l’Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis, els qui van abrigallar aquesta iniciativa que ha reconegut el treball i el mèrit professional dels sis agents de Bétera.

En concret, aquesta felicitació pública s’ha realitzat després que els agents Carlos Sorlí, José Martínez i Francisco Pons auxiliaren a tres veïns i veïnes, dues dones i un home d’avançada edat, atrapats pel foc en l’incendi del seu habitatge a Bétera anteposant la vida de la ciutadania a la seua pròpia.

A més també s’ha felicitat públicament els agents Carlos de la Llave, Juan Martínez i Ana Palacios els qui van salvar la vida a un jove veí de Bétera de 27 anys que va entrar en parada cardiorespiratòria. La ràpida actuació, la formació dels agents en reanimació cardiopulmonar (RCP) i l’existència d’un dispositiu Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DESA) en el vehicle policial va ser essencial per a salvar-li la vida.

La ràpida i ràpida actuació d’aquests sis agents, en aquests dos casos, va suposar un desenllaç feliç per a tots. “Tenim una plantilla policial excel·lent, amb capacitat de reacció, formació, i sobretot una vocació de servei al ciutadà que els honra. Estem orgullosos de les seues actuacions, de la seua valentia, posant fins i tot en moltes situacions la seua vida per davant a la dels nostres veïns i veïnes”, va manifestar la primera edil de Bétera, Elia Verdevío.

Durant l’acte, l’Alcaldessa també va voler felicitar l’àrea de Seguretat Ciutadana “per dotar als nostres agents de formació i recursos materials que, dia rere dia, atenen els nostres veïns i veïnes amb eines adequades i una formació permanent”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia