Els més veterans del Club van quedar en 5é lloc de la classificació general

El passat cap de setmana es va celebrar a Santander la IX edició del Campionat d’Espanya de categoria Màster, en el qual els més veterans del Club Natació SOS Bétera van obtindre un total de 39 podiums. Això els va fer quedar en 5é lloc de la classificació general en el campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

L’equip del C.N. SOS Bétera estava format per Núria Muelas, Alicia García-Martín, Juan Luis Carrasco, Víctor Molla, Manuel Aranaz, Jose Enrique Vallejo, Meritxell Basté i Juan Cebrián, que van participar en proves salvament i socorrisme en piscina (el dissabte) i en platja (el diumenge).

Dels 39 podis, 11 van ser en la primera posició (Campions d’Espanya), 14 subcampionats i 14 més en tercer lloc.

Durant el cap de setmana, la competició va comptar amb un total de 174 competidors de tota Espanya, segons dades de la RFESS, procedents de 28 clubs de 10 comunitats autònomes.

Per a aquest Club és un orgull la passió, el treball i l’esforç que els seus veterans li posen a cada competició i a cada entrenament. Per aquest motiu, el Club Natació SOS Bétera ha volgut felicitar a tots els nadadors pel seu lliurament i la seua participació, així com pels seus èxits. “Són tot un exemple per a la resta de categories”, indiquen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia