Després de dos anys, el passat dimecres 01 de juny, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va reprendre de nou l’esperat Concert Didàctic dirigit als escolars. Amb el nom “Un cel per a Alba“, el concert es va dur a terme a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

Així, uns 1000 xiquets i xiquetes que pertanyen a quatre centres educatius de la localitat: CEIP Camp del Turia, C.E.I.P. Lloma del Mas, Col·legi Nuestra Señora del Carmen i Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, van poder gaudir d’un espectacle ple d’emocions, imatges i sobretot música. Els alumnes d’Infantil, Primer i Segon de Primària van aplaudir, riure i participar des de les seus butaques. El concert es va realitzar en dues sessions: de 09.30 a 10.15 hores i de 11.30 a 12.15 hores.

Un Conte Musical del compositor Saul Gómez, per a banda, narrador i veu solista és el mitjà d’acostar al poble, ahir als escolars. L’acte compta amb la col·laboració de Noelia Zaragozá com a narradora. Aquest citat conte musical està escrit sobre el text del periodista Santiago Sanchis. En ell, una xiqueta anomenada Alba, ha de fugir del seu país en guerra buscant un nou futur.

Aquell que vulga també gaudir d’aquest conte musical tindrà l’oportunitat de fer-ho aquest dissabte, 04 de juny. Doncs, aquest esdeveniment musical tornarà hui en format familiar per a tot el públic en general. Aquesta jornada tindrà lloc també en l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, a les 19.00 hores.

D’altra banda, el Centre Artístic Musical de Bétera també oferirà un altre concert musical abans al matí. Així, hui dissabte a les 12.00 hores, hi haurà un Festival d’Orquestres Juvenils a càrrec de l’Orquestra Juvenil del CAM i com a convidada l’Orquestra Juvenil del ICM de Mislata. El festival serà a l’auditori de la Casa de la Cultura. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia