Aquest dissabte, 04 de juny, la música també serà la protagonista de la nit al passeig de l’Albereda de Bétera. Així, a les 23.00 hores, actuarà la formació musical “F-Six Music Band“.
Aquest és un grup integrat per cinc grans components repartits en guitarra rítmica, guitarra solista, baix elèctric, teclat i bateria. En aquesta ocasió oferiran Pop Espanyol dels anys 80. En definitiva, un tipus de música que no té edat i en la qual tot veí i veïna pot ballar i gaudir de una vetlada  màgica i divertida a ritme dels “F-Six Music Band“.
L’entrada al concert  de hui dissabte és lliure fins a completar aforament.
Els membres d’aquesta banda porten uns anys treballant junts i oferint les millors versions de música Pop. En aquest sentit, han actuat en diferents esdeveniments i locals, tant de Bétera com d’altres poblacions valencianes (Montcada, Sant Antoni de Benaixeve…). En aquest sentit, els veïns de Montcada han pogut gaudir de la seua música en la III Concentració de Vehicles Clàssics (cotxes i motos), la qual va tindre lloc el passat 03 d’abril de 2022. Així mateix, la població de Sant Antoni de Benaixeve també va poder ballar a ritme de la seua música en la seua “Fiesta de la Patata”, el 05 d’octubre de l’any 2019.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia