Hui diumenge, 05 de juny, tindrà lloc la Carrera Solidària i VII Edició de la Volta a Peu, la qual arrancarà des del Centre Comercial Torre en Conill (Plaça Verdum). Aquest punt d’eixida també serà el punt de tornada.
Aquest esdeveniment donarà inici al voltant de les 10.00 hores, després de dos anys sense poder realitzar-se a causa de la pandèmia.
La iniciativa està organitzada pel Restaurant Casa Rebirongo i la Immobiliària Trececasas amb la col·laboració d’A.D.C. Nou Píndaro i l’Ajuntament de Bétera. I és que, mitjançant aquestes iniciatives, des de la regidoria municipal d’Esports  es pretén mantindre el ferm compromís de promoure i fomentar l’esport i conscienciar a la ciutadania de gaudir d’un estil de vida saludable.
La inscripció per als xiquets es deurà realitzar en el mateix punt d’eixida al preu d’un euro. Hi haurà regals per a ells fins a esgotar existències. També s’ha preparat castells unflables per a l’ocasió.

D’altra banda, hi haurà un premi de 150 euros al primer i primera en la carrera absoluta i per als segons un dinar a Casa Rebirongo. En aquest sentit, es farà entrega de trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Per als participants locals hi haurà trofeu per als 3 primers Sènior i Veterans (es consideren locals als empadronats a la Urbanització Torre en Conill). En les categories de menors només tindran trofeus Infantil i Juvenil. A més, es farà entrega de samarreta tècnica commemorativa i borsa de corredor en línia de meta.

Les categories són les següents:
1. Carreres Menors (Masculí i femení).
– MiniBenjamins (No Competitiva) …….. 0 – 4 anys.
– Benjamins (No Competitiva) ………… 5 – 8 anys.
– Infantil …………………………. 9 – 12 anys.
– Juvenil ………………………….. 13 – 15 anys.
2. Carrera Absoluta (Masculí i Femení).
– Sènior ………………………… 16 – 34 anys.
– Veterans A ……………………. 35 – 44 anys.
– Veterans B ……………………. + 45 anys.
– Locals de Torre En Conill …….. Sènior i Veterans.
El recorregut es compon d’una volta de 6.500 metres. La prova absoluta serà a les 10.00 hores i a les 11.00 hores (aproximadament) es farà entrega de premis. Les carreres de menors tindrà lloc a partir de les 11.30 hores.
Una part de les inscripcions aniran destinades a la lluita contra el càncer infantil, així com l’import de totes les borses que s’entregaran a cada corredor. També s’ha posat a disposició un dorsal 0, per a tots aquells que no desitgen córrer però sí participar de manera activa.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia