(EFE).-Una persona va morir a conseqüència del xoc ocorregut aquest passat divendres, 03 de juny a la vesprada, entre dos camions que circulaven per l’autovia A-3 a l’altura del municipi valencià de Riba-roja de Túria, segons el Consorci Provincial de Bombers.

Pel que sembla, sobre les sis de la vesprada, un dels camions va impactar per darrere contra l’altre vehicle pesant, la qual cosa va provocar que la cabina del primer s’incendiara i el seu conductor morira.

L’incendi va poder ser extingit i els bombers van treballar per a excarcerar a la víctima mortal, mentre l’altre conductor no va quedar atrapat encara que de moment es desconeix si va resultar ferit, segons les mateixes fonts.

Per a aquest succés es va mobilitzar a bombers dels parcs de Paterna i Xiva, així com un sergent i un oficial de guàrdia del Consorci provincial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia