L’Associació Cultural Vol lliure va celebrar el passat dissabte, 8 de juny, el 5é concurs de paelles Vol lliure. Aquesta iniciativa va comptar, com sempre, amb la col·laboració de la regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera. Es tracta d’una cita ja ineludible que va donar inici sobre les 20.30 hores en les tradicionals Coves de Mallorca,

Tots els veïns i veïnes del poble, associacions i  colles d’amics van estar convidats a participar. Amb una inscripció de 20 euros per paella (màxim 10 persones), l’associació Vol Lliure va ser l’encarregada de posar els ingredients de la paella, així com la terra i la llenya.

Més de 20 paelles van participar en aquest concurs. Colles d’amics de Falles, colles de Majorals, altres penyes coeteres, familiars, grups d’amics de tota la vida, amics d’aficions compartides o grups de veïns de sempre, van animar-se a fer paella i omplir d’alegria i harmònia el carrer principal que acull les tradicionals Coves de Mallorca.

En aquesta ocasió, Vol Lliure va comptar com a jurat encarregat d’atorgar les valoracions de les paelles amb l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i Escrivà, amb els veïns del municipi Vicent Bes i Aloy i Sento Esono i Asensi i amb la redactora de l’equip de Betera.com, Carmen Sorlí i Contreras.

El citat jurat va estar molt compenetrat i va coincidir bastant amb les seues valoracions. Tant va ser així que en el segon i tercer premi va haver-hi un empat i els va tocar tornar a tastar eixes dues paelles per poder desempatar.

Així, el tercer premi va ser per a Kike Lapeña i la seua colla, el segon premi per a Gely Garañana i el seu grup i el primer premi per a la colla de “Vespineros Beteranos”.

Els guanyadors es van dur un trofeu. A més, els guanyadors del primer premi també van rebre una botella de cava. El jurat també va rebre un obsequi per la seua col·laboració.

En acabar el concurs, va haver-hi una discomòbil i una barra per a tots els assistents amb la finalitat d’amenitzar la vetlada.

A continuació, oferim unes imatges de la vesprada i nit. A més a més, en els pròxims dies també oferirem un vídeo sobre l’esdeveniment:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia