(EFE).-Un lot de llandes de tonyina en conserva distribuïts en la Comunitat Valenciana seran retirats del mercat en haver-se detectat la presència d’histamina, segons ha informat l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

Ha sigut la comunitat autònoma de La Rioja la que a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) ha informat l’Agència de la presència d’histamina en conserva de tonyina en oli de girasol de les marques Montey i Didilo d’un quilo amb data de caducitat del 8 de febrer de 2027.

No hi ha constància a Espanya de cap cas notificat associat a aquesta alerta, però el Ministeri de Consum recomana a les persones que tinguen en el seu domicili els productes inclosos en aquesta alerta que no els consumisquen i els retornen al punt de compra.

No es descarta que puga haver-se distribuït en altres comunitats autònomes, a més de la valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia